GNI for telecom services planning and automation

4 posts Page 1 of 1
Mehar Zulfiqar
Posts: 4
Joined: Sun Nov 19, 2017 12:23 pm


Hi
I am using GNI planner for my research thesis i have certain questions regarding this:
a) Is it that efficient that if i provide existing network then based on existing it provides automation that where to provide new facility(we are getting new requests from customers) ?
b) How can i use it for getting cost effective minimum paths for network?
Plese let me know these things ASAP
gni_support
Posts: 62
Joined: Wed Sep 20, 2017 1:05 pm


Hello,
Sun Dec 17, 2017 6:33 amMehar Zulfiqar wrote:
a) Is it that efficient that if i provide existing network then based on existing it provides automation that where to provide new facility(we are getting new requests from customers) ?
Yes, you can use existing network to plan new nodes.
Sun Dec 17, 2017 6:33 amMehar Zulfiqar wrote:
b) How can i use it for getting cost effective minimum paths for network?
GniPlannerFTTH always chooses the shortest paths. You can choose to optimize total length of planned network in step 3 by lowering "Path sharing factor" argument.
In next version, it will be possible to select route line cost field which will be used to calculate path cost.
hichords1934
Posts: 1
Joined: Sun Aug 05, 2018 5:38 pm


The clear decide is that the nations with high GNP have high phone densities. It is important to take note of that the condition of media communication is assessed. on the rise. To profession me too have a stable communication business.
Apologies me for your query but my recommendation is to checkout that

Stable Communications
Emilyjk
Posts: 1
Joined: Tue Jan 08, 2019 7:56 am


I can understand the criteria for the telecom and GNI which was too similar as paper writers college but many of guys find it no help when they used to ask for the help on the same though so we can not call it very good in our term
4 posts Page 1 of 1
ekskluzywne stoły stoły włoskie nowoczesne